Direct een dakdekker nodig?Bel 085 106 1653Of vul het formulier in

Werkzaam in Helmond, hoofdvestiging Rotterdam
Haal natuurlijk daglicht in uw woning met een dakraamRedactie, 1 december 2023
Schuin dak isoleren? Dakreparatie Nederland helpt u met het maken van de juiste keuze.
Schuin dak isoleren? Laat Dakreparatie Nederland u begeleiden naar de juiste keuze!

Duurzaamheid is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor onszelf en de generaties na ons. Het is tegenwoordig niet meer uitzonderlijk om zonnepanelen op uw dak te hebben, maar er zijn nog andere mogelijkheden om uw dak duurzamer te maken. In dit artikel worden diverse opties besproken om uw dak duurzamer te maken. Dit is niet alleen goed voor de planeet, maar vaak ook voor uw portemonnee!

Duurzaamheid met een groendak op uw dak

Voor een duurzaam en groen dak kunt u kiezen voor begroeiing met kruiden, grassen of planten. Dit zorgt voor vele voordelen. Doordat het groendak de schadelijke invloeden van wind, regen en zon tegenhoudt, gaat de dakbedekking langer mee. Het groendak draagt niet alleen bij aan een duurzame leefomgeving, maar stimuleert ook de biodiversiteit en filtert schadelijke stoffen uit de lucht.

Bespaar geld met een goed geïsoleerd dak

Het opvangen van warmteverlies via het dak is van groot belang. U kunt dit verminderen door uw dak goed te isoleren. Met een goede dakisolatie ontsnapt er minder warmte, wat zorgt voor een vermindering van uw energieverbruik. Daarnaast leidt een geïsoleerd dak tot meer comfort en fungeert het als geluidsisolatie. Hoewel het isoleren van uw dak een investering vereist, kunt u dit meestal binnen 10 jaar terugverdienen dankzij de energiebesparingen.

Kies voor duurzaamheid met uw dakbedekking

Indien u beschikt over een plat dak, is EPDM de beste keuze voor een milieuvriendelijke dakbedekking. Met een levensduur van 50 jaar en de weerstand tegen Uv-straling, biedt EPDM betrouwbare bescherming. Er zijn echter veel alternatieven voor dakbedekking beschikbaar. U kunt 085 106 1653 bellen om te bespreken welke dakbedekking het best past bij uw specifieke situatie.

Bespaar energie met behulp van daglicht

Een andere tip om duurzamer te wonen is om een dakraam of lichtkoepel in uw dak te laten plaatsen. Een dakraam of lichtkoepel op uw dak zorgt ervoor dat daglicht uw woning bereikt, wat niet alleen goed is voor uw gezondheid maar ook voor uw energiekosten. Door het daglicht zult u namelijk licht en warmte krijgen waardoor u minder vaak de lampen en de verwarming aan hoeft de doen.

Op maat gemaakte daglichtoplossingen voor een duurzaam dak

Samengevat zijn er genoeg keuzes om uw dak te verduurzamen!Heeft u behoefte aan meer informatie over de diverse mogelijkheden die bij uw situatie aansluiten? Neem dan vrijblijvend contact op met Dakreparatie Nederland!U kunt dit eenvoudig doen door het invullen van het contactformulier op deze site.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1653

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Dakreparatie Nederland

Dakreparatie Nederland is uw allround, ervaren dakdekker bij u in de regio. Voor kleine reparaties, grootschalig herstel, complete dakrenovaties en nieuwe platte of schuine daken. Kies een betrouwbare en ervaren dakdekker die door de jaren heen alle soorten dakbedekking heeft gezien en behandeld. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief en altijd voorzien van een garantie van minimaal 10 jaar.


Logo van VCA
VCA

Reviews van Dakreparatie Nederland

Door M.S
Op 19 april 2023
10

Na ons dak door een bedrijf met dakfolie was bewerkt en daardoor verpest was hebben deze 3 dakdekkers van dakreparatie nederland ons dak geheel vernieuwd. Super blij mee zeer netjes en snel. Op naar de volgende daken die ze gaan vernieuwen. Zeker een aanrader.Bedankt jongens

Door H.K
Op 5 april 2023
10

De drie dakdekkers werkten snel en zorgvuldig, Het resultaat is prima!

Door T.R
Op 30 maart 2023
10

Professioneel, vakkundig, snelle service en echt vriendelijk contact.Monteur's zijn netjes en beleefd. Offerte was redelijk . Oplossing binnen 2 dagen. Geen opdringerige verkooppraatjes. Wanneer ik weer iets aan mijn dak mocht krijgen bel ik als eerste Dakreparatie Nederland.

Door Martin Roos
Op 26 oktober 2022
8

Dakreparatie Nederland heeft bij ons de dakbedekking vernieuwd. Eerst een inspectie uitgevoerd, daarna een duidelijke offerte opgemaakt. Het werk is deskundig, voortvarend en professioneel op één dag uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!

Door MN
Op 22 september 2022
10

Nette jongens, mooi werk afgeleverd, nieuwe dakbedekking plus koven rondom dakkapel, erg tevreden.

Door Peter van den Heuvel
Op 13 september 2022
10

Energieke jongeman die met enkele personeelsleden binnen twee dagen onze platte daken een nieuwe bituumlaag heeft gegeven. Daken zien er weer perfect uit en nu mogen de zonnepanelen komen.

Door Shanelva Boerleider
Op 4 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door D.K
Op 8 juni 2022
10
Review heeft geen inhoud