Direct een dakdekker nodig in Helmond?Bel 085 106 1653Of vul het formulier in

Dakisolatie in Helmond Wij staan in Helmond voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Helmond, hoofdvestiging Rotterdam

Dakisolatie in Helmond

Bent u op zoek naar dakisolatie met voordelen? Hieronder kunt u lezen over de voordelen van dakisolatie, de kosten en de verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar snelle oplossingen voor dakisolatie in Helmond? Neem dan zonder aarzeling contact op met de ervaren dakdekker in Helmond van Dakreparatie Nederland. Laat onze deskundige u alles vertellen over dakisolatie, de verschillende mogelijkheden voor uw dak en hoe wij u kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op via 085 106 1653.

Dakisolatie: de voordelen

Kostenbesparing is het grootste voordeel van dakisolatie. Het hangt af van uw daktype en het gekozen isolatiemateriaal, maar met dakisolatie kunt u per jaar een besparing op uw energierekening verwachten van €400 tot €800. Hierbij wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. De huidige gasprijs verschilt daar natuurlijk van, dus de berekening voor dakisolatie in Helmond kunt u zelf nog maken. Nog meer voordelen zijn:

Met dakisolatie wordt het binnenklimaat van uw woning aangenamer.

 • Het is goed voor het milieu, omdat u minder gas nodig heeft en er dus minder CO2 wordt uitgestoten.
 • Uw huis wordt meer waard.
 • Dakisolatie: kosten

  De kosten voor dakisolatie in Helmond zijn afhankelijk van het dakdekkersbedrijf en het type dakisolatie, maar zullen uitkomen op tussen de €1000 en €4500. Controleer op landelijke of regionale subsidies. Deze kunnen u helpen om ongeveer 30% van de kosten terug te krijgen. Meer informatie over subsidies kunt u vaak vinden bij de gemeente. Informeer u goed, want er zijn wel vaak voorwaarden aan verbonden.

  Wat wij voor u kunnen betekenen

  Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Naast het aanbrengen van dakisolatie kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van nieuwe daken, het repareren van daklekkages, renovatie en onderhoud. Bij het aanbrengen van dakisolatie in Helmond bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

  Dakisolatie binnenzijde

  Wanneer u uw platte dak wilt vernieuwen dan kunt u ook direct dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak aan laten brengen. Door isolatiemateriaal aan de binnenkant van uw schuine dak toe te voegen, zal uw zolder enigszins kleiner worden. In plaats van dakisolatie kunt u ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Er worden dan isolatieplaten op de vloer gelegd of er wordt isolatiemateriaal tussen de balken aangebracht.

  Dakisolatie buitenzijde

  Als alternatief kunt u isolatiemateriaal op uw platte dak laten leggen. Dit is een eenvoudige en snelle manier om uw dak te isoleren, maar het isolerende vermogen is iets minder. De beste optie voor de dakisolatie van uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Dit is een klus voor een dakdekkersbedrijf, maar levert enorm goede isolatie op. Een andere mogelijkheid is om isolatiemateriaal onder de dakbedekking te laten spuiten voor isolatie. Helaas is deze methode minder effectief in vergelijking met andere isolatietechnieken.

  Dakisolatie Helmond door Dakreparatie Nederland laten uitvoeren

  Onze dakdekkers zijn u graag van dienst. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? U kunt ons altijd bellen op 085 106 1653 of contact met ons opnemen via ons contactformulier.

  Over ons

  Dakreparatie Nederland is uw allround, ervaren dakdekker bij u in de regio. Voor kleine reparaties, grootschalig herstel, complete dakrenovaties en nieuwe platte of schuine daken. Kies een betrouwbare en ervaren dakdekker die... Lees verder

  Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1653

  Wij helpen u graag verder!

  Zoeken

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Een moment geduld alstublieft
  We verwerken uw aanvraag...

  Over Dakreparatie Nederland

  Dakreparatie Nederland is uw allround, ervaren dakdekker bij u in de regio. Voor kleine reparaties, grootschalig herstel, complete dakrenovaties en nieuwe platte of schuine daken. Kies een betrouwbare en ervaren dakdekker die door de jaren heen alle soorten dakbedekking heeft gezien en behandeld. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief en altijd voorzien van een garantie van minimaal 10 jaar.


  Logo van VCA
  VCA

  Reviews van Dakreparatie Nederland

  Door M.S
  Op 19 april 2023
  10

  Na ons dak door een bedrijf met dakfolie was bewerkt en daardoor verpest was hebben deze 3 dakdekkers van dakreparatie nederland ons dak geheel vernieuwd. Super blij mee zeer netjes en snel. Op naar de volgende daken die ze gaan vernieuwen. Zeker een aanrader.Bedankt jongens

  Door H.K
  Op 5 april 2023
  10

  De drie dakdekkers werkten snel en zorgvuldig, Het resultaat is prima!

  Door T.R
  Op 30 maart 2023
  10

  Professioneel, vakkundig, snelle service en echt vriendelijk contact.Monteur's zijn netjes en beleefd. Offerte was redelijk . Oplossing binnen 2 dagen. Geen opdringerige verkooppraatjes. Wanneer ik weer iets aan mijn dak mocht krijgen bel ik als eerste Dakreparatie Nederland.

  Door Martin Roos
  Op 26 oktober 2022
  8

  Dakreparatie Nederland heeft bij ons de dakbedekking vernieuwd. Eerst een inspectie uitgevoerd, daarna een duidelijke offerte opgemaakt. Het werk is deskundig, voortvarend en professioneel op één dag uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!

  Door MN
  Op 22 september 2022
  10

  Nette jongens, mooi werk afgeleverd, nieuwe dakbedekking plus koven rondom dakkapel, erg tevreden.

  Door Peter van den Heuvel
  Op 13 september 2022
  10

  Energieke jongeman die met enkele personeelsleden binnen twee dagen onze platte daken een nieuwe bituumlaag heeft gegeven. Daken zien er weer perfect uit en nu mogen de zonnepanelen komen.

  Door Shanelva Boerleider
  Op 4 juli 2022
  10
  Review heeft geen inhoud
  Door D.K
  Op 8 juni 2022
  10
  Review heeft geen inhoud