Direct een dakdekker nodig?Bel 085 106 1653Of vul het formulier in

Werkzaam in Helmond, hoofdvestiging Rotterdam
Dakschade en uw verzekeringRedactie, 28 december 2023
Laat stormschade effectief herstellen door Dakreparatie Nederland.
Dakreparatie Nederland - Ons team implementeert de juiste hersteloplossingen voor uw stormschade.

Door uw dak goed te verzorgen, voorkomt u problemen met uw verzekering wanneer u hiervoor een claim wilt indienen. Door de klimaatverandering worden de weersomstandigheden steeds extremer, wat het risico op stormschade aan uw dak vergroot. Als er na een storm iets mis is met uw dak en u heeft het niet goed onderhouden, kan het voorkomen dat uw verzekering bij schade niet uitkeert.

Op welke momenten kunt u een beroep doen op uw verzekering bij schade aan uw dak in Helmond?

In het geval van schade aan uw dak door storm, brand of diefstal (van dakpannen), kunt u mogelijk aanspraak maken op vergoeding. Heeft uw dak last van overmatige regenval en begint het te lekken? Vaak kunt u ook in deze situatie een beroep doen op uw verzekering. Raadpleeg altijd uw verzekering om de exacte inhoud van uw polis en de voorwaarden voor vergoeding te achterhalen.

Als u schade ontdekt aan uw dak, is het verstandig om foto's te maken en deze, met een duidelijke beschrijving, naar uw verzekeraar op te sturen. Helaas dekt de verzekering niet alle schade. In geval van slijtage of als u zelf onvoldoende voor uw dak heeft gezorgd, wordt de schade meestal niet vergoed. Het kan handig zijn om te weten hoeveel u zelf moet betalen bij schade (uw eigen risico).

Het is belangrijk om uw dak goed te onderhouden

In de meeste gevallen is schade door gebrek aan onderhoud of normale slijtage niet opgenomen in de polis van de meeste opstal- of woonverzekeringen. Neem de tijd om uw dak goed te onderhouden en voorkom zo verrassingen. Dakreparatie Nederland kan zorgen dat uw dak in optimale staat verkeerd. Neem contact op met 085 106 1653 of vraag een offerte aan.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1653

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Dakreparatie Nederland

Dakreparatie Nederland is uw allround, ervaren dakdekker bij u in de regio. Voor kleine reparaties, grootschalig herstel, complete dakrenovaties en nieuwe platte of schuine daken. Kies een betrouwbare en ervaren dakdekker die door de jaren heen alle soorten dakbedekking heeft gezien en behandeld. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief en altijd voorzien van een garantie van minimaal 10 jaar.


Logo van VCA
VCA

Reviews van Dakreparatie Nederland

Door M.S
Op 19 april 2023
10

Na ons dak door een bedrijf met dakfolie was bewerkt en daardoor verpest was hebben deze 3 dakdekkers van dakreparatie nederland ons dak geheel vernieuwd. Super blij mee zeer netjes en snel. Op naar de volgende daken die ze gaan vernieuwen. Zeker een aanrader.Bedankt jongens

Door H.K
Op 5 april 2023
10

De drie dakdekkers werkten snel en zorgvuldig, Het resultaat is prima!

Door T.R
Op 30 maart 2023
10

Professioneel, vakkundig, snelle service en echt vriendelijk contact.Monteur's zijn netjes en beleefd. Offerte was redelijk . Oplossing binnen 2 dagen. Geen opdringerige verkooppraatjes. Wanneer ik weer iets aan mijn dak mocht krijgen bel ik als eerste Dakreparatie Nederland.

Door Martin Roos
Op 26 oktober 2022
8

Dakreparatie Nederland heeft bij ons de dakbedekking vernieuwd. Eerst een inspectie uitgevoerd, daarna een duidelijke offerte opgemaakt. Het werk is deskundig, voortvarend en professioneel op één dag uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!

Door MN
Op 22 september 2022
10

Nette jongens, mooi werk afgeleverd, nieuwe dakbedekking plus koven rondom dakkapel, erg tevreden.

Door Peter van den Heuvel
Op 13 september 2022
10

Energieke jongeman die met enkele personeelsleden binnen twee dagen onze platte daken een nieuwe bituumlaag heeft gegeven. Daken zien er weer perfect uit en nu mogen de zonnepanelen komen.

Door Shanelva Boerleider
Op 4 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door D.K
Op 8 juni 2022
10
Review heeft geen inhoud