Stormschade aan uw dak?

Stormschade aan daken komt redelijk vaak voor in Nederland. De seizoenen worden steeds minder voorspelbaar en zomerse stormen kunnen net zo hevig zijn als windhozen in de herfst. Daken in Nederland zijn gemaakt van stevige constructies en daardoor bestand tegen harde wind en andere weersomstandigheden. Na een storm is het toch verstandig uw dak te controleren of een dakinspectie uit te laten voeren door een ervaren dakdekker.

Reparatie stormschade

Zit er een dakpan los of zijn er dakpannen van uw dak gewaaid? Sommige gebreken zijn makkelijk aan de buitenkant te zien. Andere defecten zitten misschien onder de dakbedekking of in de constructie van het dak en zijn verborgen voor u. U doet er goed aan een dakdekker in te schakelen die schade aan uw dak uitsluit of repareert. De kosten van dakreparatie worden in het geval van stormschade vaak vergoed door de verzekering. Kosten die u maakt door een plotselinge of onvoorziene gebeurtenis worden vaak gedekt.

Stormschade: direct hulp nodig!

Schade na een storm kan zeer divers van aard zijn. Zo hoeven losliggende pannen niet direct problemen op te leveren, maar is het wel goed om dit snel te herstellen. Onder losliggende of verzakte dakpannen kan namelijk water ophopen en dat kan zich uitbreiden tot een lekkage. Soms is het stormschade wel groot, zoals een afgewaaide tak die op uw dak terecht komt of verzakkingen in de dakgoot. We begrijpen dat u bij deze schade snel hulp kan gebruiken en daarom streven we bij stormschade naar service binnen 24 uur. Hierbij herstellen we uw dak en brengen deze terug in topconditie.

Dakdekker voor stormschade in Helmond

In Helmond en omstreken kunt u voor al uw dakproblemen terecht bij All-in Dakonderhoud B.V.. Wij zijn al jaren werkzaam in de regio en zorgen nog altijd met veel plezier voor veilige daken. Zitten de dakpannen los of heeft u daklekkage? Neem contact met ons op door te bellen naar 073 - 204 58 00.