Stormschade aan uw dak?

Stormschade aan daken komt redelijk vaak voor in Nederland. De seizoenen worden steeds minder voorspelbaar en zomerse stormen kunnen net zo hevig zijn als windhozen in de herfst. Daken in Nederland zijn gemaakt van stevige constructies en daardoor bestand tegen harde wind en andere weersomstandigheden. Na een storm is het toch verstandig uw dak te controleren of een dakinspectie uit te laten voeren door een ervaren dakdekker.

Reparatie stormschade

Zit er een dakpan los of zijn er dakpannen van uw dak gewaaid? Sommige gebreken zijn makkelijk aan de buitenkant te zien. Andere defecten zitten misschien onder de dakbedekking of in de constructie van het dak en zijn verborgen voor u. U doet er goed aan een dakdekker in te schakelen die schade aan uw dak uitsluit of repareert. De kosten van dakreparatie worden in het geval van stormschade vaak vergoed door de verzekering. Kosten die u maakt door een plotselinge of onvoorziene gebeurtenis worden vaak gedekt.

Dakdekker voor stormschade in Helmond

In Helmond en omstreken kunt u voor al uw dakproblemen terecht bij Kolen Dakwerken. Wij zijn al jaren werkzaam in de regio en zorgen nog altijd met veel plezier voor veilige daken. Zitten de dakpannen los of heeft u daklekkage? Neem contact met ons op door te bellen naar 085 - 432 00 44.