Dakrenovatie

Hoe ouder uw dak wordt, hoe groter de kans dat deze op termijn gaat lekken. Weer en wind hebben behoorlijke invloed op de slijtage van uw dakbedekking. Het is verstandig om uw dak op tijd te laten renoveren zodat u lekkages en andere problemen voor kan zijn. Als u op zoek bent naar een vakkundige en professionele dakrenovatie in de regio Helmond, dan helpt Kolen Dakwerken u met alle plezier verder.

Wij voeren eerst een dakinspectie uit om de staat van uw dakbedekking vast te stellen. Hierbij wordt gelet op zwakke plekken, verschuivingen en eventuele gaatjes. U wordt vervolgens op de hoogte gesteld van de pijnpunten op het dak en u krijgt advies. In sommige gevallen houdt dit advies een dakrenovatie in.

Dakrenovatie plat en schuin dak

In het geval van een plat dak sporen wij zwakke punten en potentiële lekkage op en zullen deze repareren. Dit kan het aanbrengen van kleine stukjes bitumen of EPDM zijn om deze plekken op te vullen, maar het is ook mogelijk om de dakbedekking (gedeeltelijk) te vervangen. Met een dakrenovatie kunt u de levensduur van uw dak drastisch verlengen, zodat grote investeringen in een nieuw dak bespaard kunnen blijven.

Bij het renoveren van een pannendak kunt u bijvoorbeeld denken aan het rechtleggen of opnieuw bevestiging van de dakpannen. Door wind kunnen dakpannen verschuiven, met kwetsbare plekken tot gevolg. Ook is het mogelijk dat de dakpannen na verloop van tijd poreus worden. In dat geval kunnen wij ze weer waterdicht maken. Door een coating of impregneerlaag aan te brengen, kunnen we oude pannen een nieuw leven in blazen zonder dat u hoeft te vervangen.

Dakrenovatie Helmond? Wij helpen u verder!

Wilt u een offerte voor dakrenovatie, dan kunt u contact opnemen met 085 - 106 13 75 of vult u ons contactformulier in. In Helmond en omgeving hoeft u voor een dakrenovatie niet verder te zoeken dan de vakmannen van Kolen Dakwerken.