Daklekkage in Helmond? Schakel meteen onze dakdekker in

U ziet plotseling rare vlekken ontstaan op uw muren of plafonds. De vlekken trekken niet weg, in tegendeel, de vochtplekken worden steeds groter. Er is sprake van lekkage! Daklekkage is een vervelend probleem dat helaas regelmatig voorkomt. Met name door de schade die daklekkage toebrengt aan uw woning, is het belangrijk om zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen. Het opsporen van de oorsprong van het lek is echter vaak een hele klus.

Woont u in Helmond of in de buurt van Helmond? Schakel dan ons in. Als dakdekker beschikken wij over professionele apparatuur voor het opsporen van daklekkage. Vanzelfsprekend zorgen we, zodra we het lek gevonden hebben, voor een snelle en permanente oplossing!

Vervelende gevolgen van daklekkage

Wacht bij daklekkage nooit te lang met het inschakelen van professionele hulp. Zoals al eerder vermeld veroorzaakt lekkage vochtplekken op uw muren en plafonds. Dit is niet alleen slecht omdat het schade aan uw woning veroorzaakt, door het vocht ontstaan er tevens schimmels die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid en die van uw medebewoners. Het is daarom belangrijk dat u, zodra u daklekkage vermoedt, contact opneemt met een specialist. In de regio Helmond helpen we u graag!