Dakinspectie in Helmond uitvoeren?

Wat is een dakinspectie en nog belangrijker: wanneer voert u een dakinspectie uit? Bij een dakinspectie wordt een dak gecontroleerd op gebreken. Na een storm of na een aantal jaren zonder dakonderhoud, kan een dak defecten gaan vertonen. Vaak zijn deze defecten niet aan de buitenkant te zien en kunnen ze zich gemakkelijk tot grotere problemen ontwikkelen. Een dakinspectie heeft als doel grotere problemen en schade aan uw dak en woning te voorkomen. Door uw dak eens in de zoveel tijd te laten controleren voorkomt u dat u wordt verrast door schade en hoge reparatiekosten.

Dakinspectie voorkomt schade

Een dak gaat erg lang mee. Het is dus onnodig om uw dak elke maand te laten inspecteren. Heeft u een woning gekocht en bent u niet gerust op de conditie van het dak? Dan is het wel verstandig een dakinspectie uit te laten voeren. Ook na een hevige storm is het handig uw dak te laten controleren. Er kunnen dakpannen of andere delen van het dak loszitten die een gevaar kunnen vormen voor uw veiligheid. Ten slotte is een dakinspectie noodzakelijk wanneer u last heeft van lekkage.

Dakinspectie periodiek laten uitvoeren

Vooral oudere daken hebben belang bij periodiek onderhoud. Wilt u tegen betaalbare kosten de conditie van het dak van tijd tot tijd laten monitoren, dan kunnen wij dit voor u uitvoeren. Zogenaamde verborgen gebreken kunnen namelijk zorgen voor lekkage of andere ongemakken en dat had voorkomen kunnen worden. Na inspectie delen we onze bevindingen op transparante wijze; vereist onderhoud of reparatie is daarbij één van de mogelijke uitkomsten. Voor een dakinspectie in Helmond kunt u ons altijd inschakelen.

Wat wordt er bekeken bij een dakinspectie?

Bij een inspectie uitgevoerd door All-in Dakonderhoud B.V. wordt het hele dak grondig bekeken. Hierbij kunt u denken aan de dakbedekking, de dakgoten, regenpijpen, naden en schoorstenen. Na een dak gecontroleerd te hebben op bovenstaande punten wordt er een inspectierapport opgemaakt. Wanneer er gebreken ontdekt worden kan er, indien gewenst, een afspraak worden gemaakt voor dakonderhoud.

Wilt u een afspraak maken? U kunt ons bereiken door te bellen naar 073 - 204 58 00 of door ons contactformulier in te vullen.