Op zoek naar dakbedekking hellend dak in Helmond?

Bent u van plan een woning te bouwen een hellend dak? Dan gaat uw eerste voorkeur hoogstwaarschijnlijk uit naar dakpannen als dakbedekking. Tegenwoordig is dat echter helemaal geen vanzelfsprekendheid meer; er zijn tal van opties. In Helmond en omgeving kunt u voor een pannendak de hulp inschakelen van ons dakdekkersbedrijf.  De ervaren dakdekkers van All-in Dakonderhoud B.V. weten raad met ieder type dak. Ook als u uw hellende dak wilt voor zien van andere dakbedekking kunt u op ons rekenen.

Soorten dakbedekking hellend dak

Dakpannen

Dakpannen behoren tot de standaard als het gaat om dakbedekking van een hellend dak. Dat wil echter niet zeggen dat u geen keuze heeft; binnen het element dakpannen bestaan veel opties. Platte of holle dakpannen, kruispan of keramische dakpan. Daarnaast is de dakpan vervaardigd uit klei, beton of leien in diverse kleuren. Zo kiest u altijd een pan die past bij het uiterlijk van uw woning. Kiest u voor duurzaamheid? Dan is de keramische pan het meest geschikt, want deze gaan vanaf 50 tot zelfs 100 jaar mee. Ook shingles behoren tot de mogelijkheden.

Dakplaten

Een andere optie is die van de metaalplaten: aluminium, koper of zink. Aluminium kent een buigzame eigenschap en dat maakt deze plaat het meest geschikt voor daken met een uitzonderlijke vorm. Als u de woning een strakke, moderne uitstraling wilt geven, dan zijn deze dakplaten de juiste keuze. Metaal heeft een lange levensduur; zo gaat zink zelfs tot 100 jaar mee. Deze dakpanplaten zijn tevens voordelig in aanschaf, omdat de dakpan hier al op bevestigd is en je daardoor een grotere oppervlakte in één keer kan bevangen. Dit geeft tot slot een natuurlijke uitstraling aan uw dak.

Dakbedekking hellend dak Helmond; Kolen Dakwerken is uw specialist

Bent u in de regio Helmond op zoek naar een gespecialiseerde dakdekker voor het plaatsen van dakbedekking op een schuin/hellend dak? Dan staat All-in Dakonderhoud B.V. voor u klaar! Wij werken met diverse materialen die langere tijd meegaan. Om de reguliere levensduur van het dak te verlengen zorgen wij tevens voor een coating op het dak, waardoor deze langer van hoogwaardige kwaliteit blijft. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met [bedrijfnaam]. U kunt ons bellen óf het contactformulier invullen voor meer informatie en een offerte.