Ruim assortiment dakbedekking in Helmond

Er zijn vele verschillende soorten daken en daarom vanzelfsprekend vele soorten dakbedekking. Als u in Helmond op zoek bent naar een vakman die u hier alles over kan vertellen, bent u bij Kolen Dakwerken aan het juiste adres.

Wij werken met vrijwel iedere soort dakbedekking, van dakpannen en leisteen tot bitumen, kunststof en zelfs lood en zink. Van welk materiaal uw dak ook gemaakt is: wij kunnen u helpen! Het plaatsen van bijvoorbeeld dakpannen is een klus voor een echte specialist. Bij ons is uw dak in goede handen! Al onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze met iedere soort dakbedekking om moeten gaan. Wij gebruiken alleen materiaal en gereedschap van topkwaliteit en kunnen u daarom een uitstekend resultaat garanderen.

Dakbedekking plaatsen

Woont u in Helmond of in de omgeving van Helmond en wilt u uw dakbedekking vernieuwen? Of bouwt u een nieuwe woning en moet uw dak nog gelegd worden? Onze dakdekkers helpen u graag. We hebben diverse hoogwaardige mogelijkheden voor platte en hellende daken. Graag adviseren we u over de functionele eigenschappen van alle typen dakbedekkingen, zodat u een afgewogen keuze kunt maken voor de nieuwe invulling van het dak. Dankzij ervaring en het gebruik van moderne technieken brengen we uw dak in een perfecte conditie. Hierdoor is deze goed bestand tegen alle diverse weersomstandigheden in Nederland.

Welke dakbedekking is geschikt?

Bij het bouwen van een nieuwbouwwoning heeft u nog zelf de keuze tussen vele soorten dakbedekking. Ieder materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen, voordelen en nadelen. In Helmond en omgeving adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Hiervoor komen wij op afspraak naar uw woning toe en bespreken we uw specifieke wensen. Ook kunt u bij onze dakdekkers terecht voor andere dakwerkzaamheden, zoals het laten isoleren van uw dak. Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op.